Olemme käsikirjoittaneet, somistaneet ja ohjanneet murhamysteerejä since 2017.
Me haluamme luoda unohtumattomia kokemuksia arjen keskelle.
Takaamme, että illasta kanssamme tulee kaikkea muuta kuin tylsää.

IMG_0383

Murhien käsikirjoittaja ja näkyvä vetäjä

Tina on monen alan ammattilainen ja on yksi heistä, jotka ovat paikalla vetämässä murhamysteeriä – harvemmin kuitenkaan omana itsenään. Tina on ammatiltaan kulttuurituottaja ja esiintyy paljon juhlissa eri rooleissa. Tina pitää huolen, että mysteeri-illassanne on sopiva määrä ohjaajia ja näyttelijöitä porukkaanne nähden.

Tina on esiintynyt ja työskennellyt tapahtumien parissa mm. Fantastic Productions tmi:llään vuodesta 2016. Hän on myös toinen tuoreen Hupsista Keikkaa Oy:n perustajista.

Heidi taustajoukoissa

Mysteerien lavastaja ja somistaja

Murhamysteeri ei ole sama asia ilman lavastusta! Heidi loihtii tilasta teeman mukaisen tai tarinaan sopivamman. Kun Tina on esillä ja pyörittää mysteerin näkyvän osan, Heidi taas pysyy taustajoukoissa ja varmistaa sieltä, että kaikki toimii ja näyttää hyvältä.

Heidi on v. 2010 valmistunut visuaalinen markkinoija ja toinen HeVi Props Oy:n yrittäjistä. HeVi Props Oy on alunperin v. 2016 perustettu juhla- ja tapahtumatarvikkeiden vuokraamo, joka on vuosien aikana löytänyt oman paikkansa niin yritysten tilaisuuksista kuin häistä ja muista perhejuhlista.

Ville taustajoukoissa

Onnistuneen illan tekninen vastaava

Illan ja juhlan tunnelmaan vaikuttaa vahvasti niin valot, äänet kuin muut tehosteet. Ville varmistaa taustajoukoissa, että tekniset puitteet ovat kunnossa ja loihtii paikalle tarvittaessa usvankin. 

Ville on HeVi Props Oy:n toinen yrittäjä ja hän on luonut vankan uran paitsi elektroniikan parissa myös ammattivalokuvaajana. 

Tilaa mysteeri!

Nyt on aika kokea kunnon elämys – ota yhteyttä ja kysy lisää jo tänään!