1. Millainen tila sopii murhamysteeri-illalle?
  Mysteerin voi rakentaa lähes mihin tilaan tahansa, mutta suotavaa on, että olisi mahdollista käyttää eri huoneita. Esim. jos kyseessä on juhlatila, jossa on erillinen juhlasali, olisi hyvä saada mukaan esim. toinen kerros, keittiön tiloja, pukukoppeja tms. Periaatteessa kaikki sokkelot, piha-alueet ja terassit ovat plussaa.
  Huom: mysteerin vetäjät tarvitsevat myös jonkinlaisen oman tilan, eli backstagen, joka suljetaan yleisöltä. Siellä juonitaan, tehdään catch appeja ja tarvittaessa loihditaan lisää johtolankoja ja seurataan mysteerinratkaisun kulkua!

 2. Millaiselle porukalle murhamysteeri sopii?
  Mysteeri sopii 15 – 80 hengen porukoille.

 3. Kuinka monta ohjaajaa/esiintyjää tulee mukaan iltaan?
  Meiltä tulee noin 1 ohjaaja tai esiintyjä per 10 henkeä.

 4. Onko murha joka kerta sama?
  Ei. Murhat elävät (hehheh) ja muovautuvat jonkin verran joka kerta – joskus tilan ja joskus jo henkilömäärän mukaan.
  Murhaajan roolikin vaihtelee joka kerta.

 5. Miten korona-aika on huomioitu mysteeri-illoissa?
  Mysteerit voidaan tilaajan halutessa järjestää myös ulkotiloissa, kuten vuokratun juhlatilan pihapiirissä. Tarinaan voidaan tarvittaessa sisällyttää twisti, joka edellyttää maskien käyttöä. Yleisesti noudatamme hallituksen ohjeistuksia ja mm. desinfioimme ne välineet, jotka ovat yleisessä käytössä (esim. kaikki muovinen rekvisiitta, kuten käsiraudat).

 6. Mihin tilaisuuteen murhamysteeri soveltuu? 
  Ei varsinaisesti löydy tilanteita, johon murhamysteeri ei olisi sovellettavissa. Yleisimmät tilaisuudet ovat kuitenkin yritystapahtumat, kuten pikkujoulut, tyky-päivä tai henkilökuntailtamat. Murhamysteeri muovautuu myös syntymäpäiväjuhliin, yllätysjuhliin, polttareihin tai muihin kavereiden kesken vietettyihin tilaisuuksiin.

Kysy lisää Tinalta: 044 0850 722